Category Archives: Mörkläggning

Hur länge kan media mörklägga riskerna?

Mona Nilsson – ordförande i Strålskyddsstiftelsen – blir  i denna video (47 min) intervjuad av Stella Tormanoff. I intervjun framgår att munkavle har lagts på svenska tidningar och TV att på något tala om risker eller skador med WIFI och mobiltelefoni. Vi kan vara tacksamma att vissa kanaler i USA törs gå emot detta. (Se tidigare inlägg)

Läs mer och se video… https://newsvoice.se/2017/11/16/mona-nilsson-stralningsrisker/

Dr Mercola – lågt SAR värde skyddar inte mot skador

Dr Mercola – välkänd i kretsar där man arbetar för att avslöja den stora bluffen med mobilers säkerhet, kommer nu med nya chockerande besked.

“SAR värdet har mycket lite att göra med säkerhet”

Mobiltillverkarna, som är väl medvetna om farorna, försöker lite lamt påtala att man bör inte hålla mobilen närmare än ca 2,5 cm och att man skall minimera tiden man talar i den.

Den biologiska realiteten är emellertid värre än så säger Dr Mercola.  “Man måste hålla mobilen minst 6 decimeter från huvudet för att reducera strålningen till åtminstone 90%!”

Mycket tänkvärt. Kanske får vi i framtiden se alla mobiler sitta på en selfiepinne. Vår tanke är att kanske det är dags att hitta en säkrare teknologi i stället.

Läs mer och se videon…   SAR-värde Mobil, lågt värde skyddar inte

 

 

Kalifornien bryter tystnaden om mobilstrålningens farlighet

Tidningen The Sun (Storbritannien) hade den 15e december 2017 en artikel om att staten Kaliforninen nu släpper på ett tidigare nedtystat forskningsresultat beträffande mobilstrålningens farlighet. Detta efter att domstol beordrat att forskningsresultaten skall offentliggöras. Ledningen i Kaliforninen har hållt inne mycket viktig information om markant ökade risker för cancer, sömnbesvär och minskat antal spermier pga av mobilanvändande i samhället. Vilket även då inkluderar basstationerna.

I samband med detta utfärdade staten Kalifornien även riktlinjer för att begränsa skadeverkningarna av mobilanvändandet. Ta del av tipsen i artikeln. Eller ännu hellre…använd inte mobil! (Vår kommentar)

Läs mer… https://www.thesun.co.uk/news/5150022/health-officials-warn-avoid-mobile-radiation/

 

Mörkar myndigheter riskerna?

Folkhälsomyndigheten har struntat i sina egna regler när de anlitat KI-professorerna Anders Ahlbom och Maria Feychting, trots att de är jäviga. I den nya rapporten avfärdar Folkhälsomyndigheten alla belägg för hälsorisker med såväl mikrovågssstrålning från trådlös  teknik som med lågfrekventa magnetfält, trots att de vetenskapliga beläggen för risk för cancer, degenerativa och neurologiska sjukdomar stärkts under senare år.

Läs mer… https://newsvoice.se/2017/11/24/folkhalsomyndigheten-experter-regler/

Läs mer… http://www.stralskyddsstiftelsen.se/wp-content/uploads/2017/11/granskning_miljohalsorapport_2017_11_09.pdf

Acknowledgement to FreeDigitalPhotos.net. Photo spacedrone808.